Σάββατο 28.11.2020 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Μείωση εσόδων κατά 1 εκατ. ευρώ στο Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ31.08.2020 | 5:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ υπολογίζεται η μείωση των εσόδων του Δήμου Τρικκαίων ως τώρα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Το δίμηνο Σεπτέμβρη- Οκτώβρη που δεν θα έχουμε είσπραξη δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, τα έσοδα που χάσαμε από το πανηγύρι που δεν θα γίνει, τα μειωμένα δημοτικά έσοδα από τα τέλη παρεπιδημούντων και το 0,5%, όλα αυτά θα δημιουργήσουν στο Δήμο ένα άνοιγμα πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε χρόνο τα χρήματα που έχουμε προς διάθεση είναι 1,5 εκατομμύριο, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι το ποσό. Βέβαια το καλό είναι πως υπάρχουν σημαντικές βοήθειες από το κράτος, και ελπίζω πως δεν θα χρειαστεί τους επόμενους μήνες να κόψουμε έργα.

Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη θα βγει στον αέρα η πλατφόρμα στην οποία κάθε επιχειρηματίας που το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου μπήκε σε αναστολή λειτουργίας, θα μπαίνει να κάνει την αίτηση του και έπειτα θα έρθει η έκπτωση 100% των δημοτικών τελών, για το αντίστοιχο διάστημα.

Για τις υφασμάτινες μάσκες που θα δοθούν στα σχολεία, θα προσπαθήσουμε με ότι είναι δυνατό για να εξασφαλίσουμε τις ποσότητες που χρειάζονται, ενώ για την έναρξη  θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις 2 έστω μάσκες ανά μαθητή.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop