Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Μείωση κατά 10%των τροφείων σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ αποφάσισε το Δ.Σ.

ΤΟΠΙΚΑ29.06.2018 | 7:59 πμ

dav

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Μια σημαντική απόφαση με ανθρώπινο πρόσωπο έλαβε προχθές βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων. Μια απόφαση που σε δύσκολες εποχές, στέκεται στο πλευρό των οικογενειών που κάνουν χρήση των Δομών του για τα παιδιά και τα βρέφη, ελαφρύνοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

 

Ο κ. Ψύχος

 

Μετά εισήγηση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κ. Ψύχου και ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων αποφάσισε μείωση στα τροφεία των Δομών του Δήμου για παιδιά και βρέφη.  Συγκεκριμένα, η μείωση ανέρχεται στο 10% επί των περυσινών ποσών και η σχετική απόφαση επικαιροποιήθηκε τεχνικά την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018. Η απόφαση αφορά βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης