Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μητσοτάκης: Διάταξη για την θωράκιση της Δημοκρατίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ02.02.2023 | 6:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Φορτισμένος συγκινησιακά ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη του υπουργικού συμβουλίου έχοντας μόλις επιστρέψει από την κηδεία του υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη όπου παρέστη σώσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την οδύνη όλων λέγοντας ότι στην κηδεία του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα έζησε στιγμές θλίψης αλλά και μεγάλης υπερηφάνειας για τους ήρωες πιλότους μας που έρχονται κάθε μέρα αντιμέτωποι με το θάνατο για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. «Η πατρίδα δεν τους ξεχνά και πάντα τους τιμά», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός, χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμμετέχει στις ψηφοφορίες της Βουλής. «Δηλώνει», τόνισε, «την προσχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική που θέλει η πλατεία». Είπε ακόμα ότι είχε προειδοποιήσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρούσε να ρίξει την χώρα στον βούρκο και επανέλαβε ότι έχουμε κοινοβουλευτική και όχι πεζοδρομιακή Δημοκρατία.

Ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε και στην σημαντική διάταξη που θα κατατεθεί στην Βουλή για την προστασία από εγκληματικές οργανώσεις και πρόσωπα που εμφανίζονται με τον μανδύα πολιτικών κομμάτων. Όπως είπε η διάταξη προσβλέπει στην θωράκιση της δημοκρατίας και την διασφάλιση της ομαλότητας.

Τόνισε ότι προσβλέπει σε διακομματική στήριξη και εξήγησε ότι με την διάταξη αυτή δεν θα μπορεί να συμμετέχει κάποιος που έχει καταδικαστεί ως εγκληματίας.

Όσον αφορά στην ημερήσια διάταξη ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην στέγαση των ευάλωτων συμπολιτών μας την αντιμετώπιση του μπούλινγκ, την διαχέιριση των αποβλήτων και το νέο αρχαιολογικό μουσείο. «Εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο», είπε κλείνοντας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης