Τετάρτη 29.05.2024 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μητσοτάκης: Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο καλοκαίρι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ25.07.2023 | 5:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Εχουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι μπροστά μας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στην συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου λέγοντας ότι αύριο και την Πέμπτη θα είναι οι δύσκολες ημέρες, τονίζοντας ότι «είμαστε όλοι σε απόλυτη επιφυλακή».

«Δεν υπάρχουν μαγικές δράσεις», πρόσθεσε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι ο «κρατικός μηχανισμός μάχεται σε πολλά μέτωπα». «Οι δράσεις πρόληψης θα αποτελέσουν το επίκεντρο του προγραμματισμού μας για την επόμενη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων που όπως είπε αναμένεται να ψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία.

Ειδική αναφορά έκανε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο ψηφίζεται στη Βουλή, υλοποιώντας όπως είπε το 50% των δεσμεύσεων του οικονομικού προγράμματος.

Το νομοσχέδιο αφορά και τις αυξήσεις στο δημόσιο, αλλά και φορολογικές ελαφρύνσεις για τους πολίτες με παιδιά, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10% για όσους έχουν ασφαλίσει τα σπίτια τους για φυσική καταστροφή, την επέκταση του market pass και για τους επόμενους μήνες και δύο παρεμβάσεις που αφορούν τους νέους, το youth pass και τον διπλασιασμό του προγράμματος “Σπίτι μου” για νέα ζευγάρια για να αποκτήσουν κατοικία μέσα από ένα χαμηλότοκο δάνειο.

«Ξεχωριστή μνεία δίνουμε στους ελέγχους από το υπουργείο Ανάπτυξης, επιβάλαμε σημαντικά πρόστιμα σε επιχειρήσεις που εμφάνιζαν παραπλανητικές εκπτώσεις. Να ξέρουν όλοι ότι θα είμαστε αμείλικτοι», είπε χαρακτηριστικά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης