Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μητσοτάκης: Επιβραβεύουμε όσους πετυχαίνουν τους στόχους τους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ29.04.2024 | 4:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για το μπόνους παραγωγικότητας ύψους 15% στους δημοσίους υπαλλήλους έθεσε στην κορυφή της ατζέντας της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε κατά την εισηγητική του τοποθέτηση «γίνεται ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση ενός πιο αποτελεσματικού κράτους κάτι στο οποίο συγκλίνουν από την πλευρά τους και τα νέα κίνητρα στο δημόσιο που θα εισηγηθεί η Υπουργός Εσωτερικών. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο ειδικό μπόνους παραγωγικότητας το οποίο θα μπορούν να λαμβάνουν οι υπάλληλοι αλλά και τα τμήματα τα οποία επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους. Η αξιολόγηση έχει ένα χαρακτήρα ενθαρρυντικό και δημιουργικό. Σκοπός μας είναι να επιβραβεύουμε εκείνους τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι όχι μόνο πετυχαίνουν, αλλά ξεπερνούν τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει».

Παρουσιάζοντας τα υπόλοιπα νομοσχέδια σημεία που περιλαμβάνονται στην κυβερνητική συνεδρίαση υποστήριξε:

«Bελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Με μεταρρυθμίσεις, υπερβαίνουμε παθογένειες. Τα δύο ρήματα στα οποία δίνουμε σημασία είναι τα: “Ακούμε” και “προσπαθούμε”. Συνεχίζουμε με ένταση και ταχύτητα την πορεία των μεγάλων αλλαγών, εν όψει και των ευρωεκλογών. Απέναντι στις ακοστολόγητες υποσχέσεις των αντιπάλων μας, οφείλουμε να αντιτάξουμε το δικό μας σχέδιο».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «στις ευρωεκλογές θα κριθεί πόσο δυνατές θα είναι οι ελληνικές φωνές στην Ευρώπη αλλά και το πόσο σταθερό θα είναι το πολιτικό σκηνικό ώστε η Ελλάδα να μείνει σε τροχιά προόδου».

Υπό τον φόβο της ψήφου διαμαρτυρίας, ισχυρίστηκε ότι «Έχουμε μια ευκαιρία και στο επόμενο διάστημα καθώς θα υπάρξει άλλο ένα υπουργικό συμβούλιο πριν τις ευρωεκλογές να εξηγήσουμε στους πολίτες τις περιπέτειες που μπορούν να φέρουν η αποχή και η επιπόλαια επιλογή».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης