Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Μητσοτάκης: Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ08.04.2023 | 2:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτή θα καθορίσει τι θα γίνει εάν χρειαστεί και δεύτερη κάλπη.

«Θέλουμε σταθερή κυβέρνηση και αυτοδυναμία για να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα», επανέλαβε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ έφερε ως παράδειγμα τα γεγονότα στον Έβρο. «Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε να συνεννοηθούμε με δύο άλλα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά. «Διεκδικώ την αυτοδυναμία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε σχέση με τον φράχτη στον Έβρο επισήμανε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί είτε με ευρωπαϊκά κονδύλια είτε όχι.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «είπε το αυτονόητο», σημείωσε ο πρωθυπουργός, υπερασπιζόμενος τον Τάκη Θεοδωρικάκο που δήλωσε ότι η «αξιωματική αντιπολίτευση θέλει νεκρό» με αφορμή τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ. Μίλησε για τμήματα της πολιτικής ζωής «που έχουν αλλεργία» στη δράση της Αστυνομίας. Η Αστυνομία πρέπει να λογοδοτεί μόνο σε περιπτώσεις υπερβολικής βίας, είπε ο πρωθυπουργός.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που εκχώρησε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια», είπε ο πρωθυπουργός. «Οι δύο αυτές εταιρείες θα φύγουν από το Υπερταμείο. Το νερό δεν ιδιωτικοποιείται, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό. Οι εταιρείες θα περάσουν σε δημόσιο έλεγχο», τόνισε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης