Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μητσοτάκης: Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ13.05.2023 | 4:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Περιοδεία στην Κυψέλη πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Στις συζητήσεις που είχε με τους πολίτες αλλά και στην ομιλία του σε συγκέντρωση, ανέδειξε το έργο που έχει υλοποιήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την τελευταία τετραετία, ενώ σχολίασε και τη δημοσκόπηση της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πιστεύω ότι οι αντίπαλοί μας μάλλον έχουν προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα».

«Εφημερίδα της αντιπολίτευσης βγήκε με πηχυαίο τίτλο ότι το 53% δεν θέλει δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη άρα το 47% θέλει. Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή, και οι ίδιοι το ομολογούν», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για γαλάζιο ρεύμα το οποίο ξαναφουντώνει και ξαναφουσκώνει σε ολόκληρη τη χώρα.

«Σε οκτώ μέρες από τώρα θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές», είπε  κος Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας πως «την 21η Μαΐου θα στείλουμε το μήνυμα της νίκης και της προκοπής για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα και θα το στείλουμε σίγουρα από την Αθήνα».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας σημειώνοντας ότι «δεν ήρθε με υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης και τσάκισμα συνταξιούχων αλλά με μειώσεις φόρων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης