Τρίτη 21.03.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Μητσοτάκης: Μόνιμη προτεραιότητα η στήριξη των πιο αδύναμων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ22.02.2023 | 6:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Η χώρα, από όλες τις εξωγενείς κρίσεις έχει κατοχυρώσει την εσωτερική σταθερότητα, και από τη σταθερότητα περνά τώρα στο αποτέλεσμα, στην πρόοδο, στην προκοπή. Οι Ελληνίδες και Έλληνες συγκρίνουν και κρίνουν, μπορούν να ξεχωρίζουν την πράξη από το ψέμα και τη λύση από το πρόβλημα. Σύντομα θα προσφέρουν στη χώρα σιγουριά, συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα. Στο μεταξύ, εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη, να νιώθουμε, να ακούμε, να προσπαθούμε ώστε οι εκλογές της άνοιξης να φέρουν μαζί τους μια νέα άνοιξη στον τόπο, με ισχυρή εντολή για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη Ν.Δ.» ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών.

Εξαπολύοντας βολές στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για «ξαναζεσταμένα ψέματα περί εκατοντάδων χιλιάδων πλειστηριασμών, από αυτούς που θεσμοθέτησαν τους πλειστηριασμούς και μας είπαν ότι 25.000 πλειστηριασμοί που έγιναν επί δικών σας ημερών ήταν λίγοι». Χαρακτήρισε, δε, προσβλητική τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για διπλή σημασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, υπογραμμίζοντας ότι η ρύθμιση για τα καταπατημένα έρχεται να ωφελήσει χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις που για δεκαετίες βρίσκονταν σε καθεστώς ομηρίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών περιλαμβάνονται και μια σειρά φορολογικών ρυθμίσεων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ