Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μητσοτάκης: Πρόσκληση σε Ινδούς για επενδύσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ22.02.2024 | 5:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο ελληνο-ινδικό επιχειρηματικό φόρουμ, με τίτλο «Exploring Economic Collaboration Between Greece and India: Future Prospects», στη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Ινδία.

«Η Ελλάδα αποτελεί έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό», τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως η Ελλάδα παλαιότερων ετών δεν υπάρχει πια και υποστηρίζοντας πως «είμαστε στα πρωτοσέλιδα για τους σωστούς λόγους».

«Έχουμε βαθύτατη πολιτική σταθερότητα, έχουμε ξεφύγει από την κατηγορία εκείνη των χωρών που πλήττονταν από τον λαϊκισμό και βεβαίως δεν θέλουμε να επιστρέψουμε πίσω σε αυτά τα χρόνια», ανέφερε, προσθέτοντας πως «το 2019 δεσμευτήκαμε να βάλουμε τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και τα καταφέραμε».

«Τηρούμε σφιχτή δημοσιονομική πολιτική, βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο αναφορικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα», δήλωσε και μίλησε εκτενώς για τα κοινά σημεία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ινδία, τα οποία, όπως είπε, «θέλουμε να ενισχύσουμε».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης