Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: «Δεν σταματούν οι τεράστιες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18.10.2023 | 6:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Οδύνη και αποτροπιασμό» για  το χτύπημα στο νοσοκομείο στη Γάζα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, κατά την εισήγησή του, στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «δεν πρέπει να επεκταθεί η σύρραξη» και τόνισε ότι «είναι επιβεβλημένο να ενισχύσουμε την εσωτερική ασφάλεια της ΕΕ και η Ελλάδα ως εξωτερικό σύνορο έχει πρόσθετη υποχρέωση να επιμείνει στην αυστηρή και δίκαιη προστασία των συνόρων χωρίς υποχωρήσεις».

«Είχα την ευκαιρία στην τηλεδιάσκεψη της ΕΕ να επαναλάβω τις θέσεις της Ελλάδας ότι αναγνωρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα αλλά με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και έχοντας πρώτη προτεραιότητα την προστασία των αμάχων», είπε.

Όσον αφορά το ταξίδι στο Ισραήλ που ματαιώθηκε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «θα ταξιδέψω στην περιοχή το συντομότερον δυνατόν ξεκινώντας με την παρουσία μου το Σάββατο στα πλαίσια μιας πολυμερούς διάσκεψης που συγκαλεί η Αίγυπτος για το παλαιστινιακό πρόβλημα».

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε ότι «το βασικό πολιτικό συμπέρασμα ήταν την πρώτη Κυριακή όπου οι ψηφοφόροι επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία» ενώ επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όλους τους περιφερειάρχες και δημάρχους».

«Οι εκλογές τελείωσαν» είπε ο κ. Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι «οι πολίτες κουράστηκαν από τις απανωτές εκλογικές διαδικασίες».

Σημειώνοντας ότι «δεν σταματούν οι τεράστιες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα»  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε  ότι «η κυβερνητική αποτελεσματικότητα κρίνεται στο τέλος της 4ετιας. Δεν σκεφτόμαστε ούτε τις κάλπες που πέρασαν ούτε τις Ευρωεκλογές που έχουμε αλλά επικεντρωνόμαστε στη δουλειά που έχουμε μπροστά μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης