Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Μητσοτάκης: Στόχος η αυτοδυναμία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ15.10.2022 | 3:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μηνύματα τόσο για την στήριξη της κοινωνίας και τους «επόμενους δύσκολους μήνες» όσο και για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας, μέσα στο 2023, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της συνόδου των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Ελλάδα.

«Αποζητούμε την αυτοδυναμία γιατί την επόμενη ημέρα η χώρα θα χρειαστεί σταθερότητα και ταχύτητα στην λήψη των αποφάσεων» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε οργανωτική και πολιτική ετοιμότητα τονίζοντας ότι η κυβέρνησή του είχε δεσμευθεί ότι το κύρος της χώρας θα ενισχυθεί και η χώρα θα γίνει πιο ασφαλής «και το πετύχαμε».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι στην διάρκεια των τελευταίων 3,5 ετών η κυβερνητική παράταξη έχει υλοποιήσει το σύνολο του προγράμματος τονίζοντας ότι οι πολίτες θέλουν το τρίπτυχο «συνέχεια, συνέπεια, σταθερότητα» για να ξέρουν ότι υπάρχει κυβέρνηση και πρωθυπουργός που γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται την κρίση.

«Θα σταθούμε στο πλευρό της κοινωνίας τους επόμενους δύσκολους μήνες» είπε παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμηνύοντας ότι «θα υλοποιήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που ανέλαβα στη Θεσσαλονίκη όταν περιέγραψα τον οδικό χάρτη μέχρι τις εκλογές» κάνοντας ειδική αναφορά στο γεγονός ότι «θα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ αυτή που για πρώτη φορά που θα υλοποιήσει αυξήσεις στους συνταξιούχους από 1ης Ιανουαρίου».

«Στις επόμενες εκλογές θα μιλάμε για την αυτοδύναμη Ελλάδα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης