Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μουσική – εκπαιδευτική εκδρομή για το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ20.02.2024 | 5:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια μοναδική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης «MOYSA», είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σπουδαστές/τριες  του Δημοτικού Ωδείου & μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου Τρικκαίων. Η συναυλία δόθηκε στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Μουσικότροπο».

Την ορχήστρα διηύθυνε ο διακεκριμένος μαέστρος Μιχάλης Τραχαλιός και σολίστ της βραδιάς ήταν η φλαουτίστρια Κυβέλη Μαθιουδάκη από το Ρέθυμνο Κρήτης και ο Λαρισαίος ταλαντούχος πιανίστας Έκτορας Καράτζιος – Παπαϊωάννου. Το ακροατήριο απόλαυσε τη Σουίτα αρ. 2 σε σι ύφεση ελάσσονα (BWV 1067) του J. S. Bach για φλάουτο και ορχήστρα όπως επίσης τη Σερενάτα Εγχόρδων αρ. 13 “Μία μικρή νυχτερινή μουσική” σε Σολ μείζονα & το Κοντσέρτο για Πιάνο και Ορχήστρα σε ρε Ελασσόνα (Κ 466) του W.A. Mozart.

Η βραδιά άφησε τους σπουδαστές μαγεμένους από τις εκπληκτικές ερμηνείες των νεαρών μουσικών, δίνοντας ερεθίσματα και κίνητρα ώστε να συνεχίσουν με ενθουσιασμό το μουσικό τους ταξίδι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης