Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μουσικό: Ενδιαφέρουσα δράση «Η ζωή μετά το σχολείο»

ΤΟΠΙΚΑ02.04.2024 | 9:03 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή, 29.3.2024, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων μία πολύ ενδιαφέρουσα δράση με τίτλο «Η ζωή μετά το σχολείο».

Οχτώ απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων (Αποστόλης Καραδήμας, Δήμητρα Καλλιάρα, Βάϊος Κουκουλέτσος, Ναταλία Γάλλου, Χριστίνα Μπαλά, Κωνσταντίνος Καλοπήτας, Κωνσταντίνα Κωτούλα, Παύλος Γαλάνης) επέστρεψαν στο σχολείο και διηγήθηκαν στους μαθητές λυκείου τις προσωπικές τους ιστορίες. Η δράση αποσκοπούσε στο να συνδεθεί το σχολείο με την κοινωνία, και να γνωρίσουν οι μαθητές πτυχές της ζωής μετά τη σχολική εκπαίδευση, μέσα από τη ματιά και τις εμπειρίες των αποφοίτων. Η ομάδα που ανέλαβε να οργανώσει και να υλοποιήσει τη δράση αποτελούνταν από τους: Ιωάννα Ξενικάκη (συντονίστρια), Παρασκευή Πλακιά, Παναγιώτη Λιάκο, Ελένη Δημητρίου, Μαρίνα Ντάσκα, Μιράντα Μπαρτσίρη, Νικολέτα Γκαραγκούνη και Σταυρούλα Νάκη. Η δράση ήταν στο πλαίσιο του Άξονα 7 (Σχολείο και κοινότητα) για την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.

Συντάκτης δελτίου τύπου: Ιωάννα Ξενικάκη

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης