Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μουζάκι: Παραδόθηκε στους πλημμυροπαθείς η δωρεά του ΔΕΣΦΑ

ΤΟΠΙΚΑ29.04.2024 | 4:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το πρωί της Δευτέρας (29/04) στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου παραδόθηκε στους πλημμυροπαθείς η δωρεά του ΔΕΣΦΑ, παρουσία του Δημάρχου κ.Θεοφάνη Στάθη.

Η κ. Αράπογλου και η κ. Χατζηαντωνίου εκπρόσωποι της εταιρείας ΔΕΣΦΑ, παρέδωσαν στους πλημμυροπαθείς δημότες του Δήμου Μουζακίου 26 διπλά και 11 μονά κρεβάτια μαζί με τα στρώματά τους.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να παραδώσουμε σε 14 οικογένειες, 26 διπλά και 11 μονά κρεβάτια συν τα στρώματα τους. Αυτή η δωρεά είναι της εταιρείας ΔΕΣΦΑ και θέλω να την ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί έκαναν αυτή τη γενναιόδωρη κίνηση για να βοηθήσουν τους δημότες του Δήμου Μουζακίου. Ευχαριστούμε την κ.Αράπογλου και την κ.Χατζηαντωνίου που είναι εδώ και μας στηρίζουν.

Πέρα από τη σημερινή μεγάλη βοήθεια, ο ΔΕΣΦΑ ήταν ξανά εδώ χθες για να μπορέσουμε να κάνουμε μια εξίσου πολύ ωραία δράση να καθαρίσουμε το Μουζάκι. Ήταν μια δράση με συμβολικό χαρακτήρα για να περάσει η κοινωνική βοήθεια και η αλληλεγγύη ως μήνυμα σε όλους τους δημότες του Δήμου Μουζακίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είμαστε πραγματικά πολύ συγκινημένοι που είστε εδώ, που είστε δίπλα μας και που τέτοιες μεγάλες εταιρείες δεν ξεχνάνε το Δήμο Μουζακίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου από το Δήμο Μουζακίου, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, φυσικά τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού κ.Κουτρομάνο Χρήστο που συντονίζει όλες αυτές τις ενέργειες, τους υπαλλήλους του Δήμου και τις κοινωνικές υπηρεσίες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες που έχουν πληγεί, γιατί πραγματικά έχουν δείξει απεριόριστη υπομονή σε όλες αυτές τις καταστροφές και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και για την υπομονή και για τη συνεργασία. Με τις δυνάμεις που έχουμε προσπαθούμε πάντα να βοηθάμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κ.Νατάσα Χατζηαντωνίου από τις Δημόσιες Σχέσεις & Εταιρικής Επικοινωνίας του ΔΕΣΦΑ, που ευχήθηκε να μην ξανά υπάρξουν τέτοιες φυσικές καταστροφές και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μουζακίου για τη συνεργασία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης