Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Να επιστρέψει το τρενάκι στο φυσικό του χώρο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.03.2023 | 6:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Παρέμβαση για να επιστρέψει το μουσειακό τρενάκι απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό έκανε της πόλης, έκανε ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

Όπως τονίζει «Το καθάρισαν. Το επίπλωσαν. Το εξόπλισαν. Το στόλισαν. Το συντήρησαν, επί 13 χρόνια. Το έκαναν επισκέψιμο χώρο, κυψέλη πολιτισμού και παρεμβάσεων για τον σιδηρόδρομο που διεκδικούμε. Να γίνει το πιο ασφαλές, οικολογικό, προσιτό, εξυπηρετικό… μέσο μετακινήσεων, που είναι ο προορισμός του.

Τους το πήραν «δανεικό». Για τις ανάγκες του Μύλου των Ξωτικών, είπαν. Και δεν το επέστρεψαν ούτε μετά την ανείπωτη τραγωδία – το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων έχει τη δυνατότητα να επανορθώσει. Να επιστρέψει το μουσειακό τρενάκι στο φυσικό του χώρο. Εκεί που ο ΣΦΣΤ το αξιοποιεί με αγάπη για να συνεχίσει τις αξιέπαινες δράσεις του

Εκεί που καταλήγουν οι δυναμικές κινητοποιήσεις για το έγκλημα.

Εκεί που μπορεί να γίνει και χώρος μνήμης για τα αγγελούδια που χάθηκαν.

Εκεί που μπορεί να συμβολίζει την Ασφάλεια που πρέπει να υπάρχει για τις ανθρώπινες ζωές, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τα δημόσια αγαθά…».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης