Πέμπτη 22.10.2020 | Εορτάζουν: Αβέρκιος, Αβερκία

Nα μην «πληρώσει» πάλι την αναδιάρθρωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.03.2020 | 1:23 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η Νίκη Βόλου κατέθεσε πρόταση αναφορικά με αναδιάρθρωση των κατηγοριών τη νέα αγωνιστική σεζόν και με αφορμή τη διακοπή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων τη νέα αγωνιστική σεζόν

Η συγκεκριμένη πρόταση προβλέπει κατάργηση της Football League και δημιουργία μίας Σούπερλιγκ2 με δύο ομίλους των 14 ομάδων, όπου θα προωθηθούν αυτομάτως όλες οι ομάδες που φέτος έπαιξαν στη Football League.

To συγκεκριμένο κείμενο φαίνεται ότι υπογράφουν 12 από τις 14 ομάδες της κατηγορίας, δίχως ωστόσο να αναφέρεται ποιες και είναι άγνωστο εάν βρίσκει σύμφωνο τον πρωτοπόρο Α.Ο Τρίκαλα, ο οποίος έχει εξασφαλίσει ούτως ή άλλως την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Και για ποιο λόγο ο Α.Ο Τρίκαλα να συμφωνήσει με το σχέδιο αυτό;

Τη στιγμή που φέτος ήταν από τις ομάδες που δαπάνησε πολλά χρήματα για να ανέβει κατηγορία, φτιάχνοντας μία ομάδα πρότυπο και υψηλότερου επιπέδου;

Γιατί να παίζει στην ίδια κατηγορία τη νέα σεζόν με άλλες ομάδες που δε δαπάνησαν ούτε το 1/4 του μπάτζετ των κυανέρυθρων και να συμφωνήσει με ένα σχέδιο που είναι λογικό να ευνοεί κάποιους.

Να μην ξεχνάμε ότι τα Τρίκαλα πέρυσι έπεσαν θύμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, καθώς οι πολλοί υποβιβασμοί από τη Football League και η δημιουργία τόσων πρωταθλημάτων τον έφεραν στην τρίτη κατηγορία.

Είναι δεδομένο ότι ο Α.Ο.Τ δε θα συμπράξει στο παραπάνω σχέδιο. ‘Ισως τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι πιο ρεαλιστικό το πλάνο που προτείνει ο Αλέξης Κούγιας με τη δημιουργία Σούπερλιγκ 2 με 16 αντί για 12 ομάδες.

Θα γίνει ένα σαφώς πιο ελκυστικό πρωτάθλημα και αντί για δύο από τη Football League θα ανέβουν έξι.

‘Ισως αυτό θα μπορούσε να γίνει και θα βοηθούσε όλες τις ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, καθώς θα υπάρχουν περισσότερες αγωνιστικές και δε θα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα από το Μάρτη.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop