Σάββατο 21.05.2022 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Νέα απόφαση επιστροφής δώρων στο Δημόσιο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ16.10.2018 | 4:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την επιστροφή των περικομμένων δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα δρομολογεί απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά. Σύμφωνα με αυτή σε 50 εν ενεργεία δικαστικούς υπαλλήλου θα επιστραφούν ποσά από το 2014 έως το 2016.

Η απόφαση δίνει αισιοδοξία σε χιλιάδες δημόσιους υπάλληλους και συνταξιούχους που διεκδικούν νομικά την επιστροφή των δώρων τους.

Παρόμοια έκβαση είχε και υπόθεση που πήγε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και δικαίωσε υπαλλήλους του ΟΑΕΔ, όπως και αντίστοιχη που εκδόθηκε πριν δύο χρόνια από το Διοικητικό Πρωτοδικείου του Ναυπλίου και έδωσε το πράσινο φως στην επιστροφή των δώρων σε εν ενεργεία δικαστικούς υπάλληλους. Την τελική απόφαση θα πάρει το ΣτΕ στο οποίο έχουν πάει όλες οι υποθέσεις.

Η σχετική απόφαση, που καταλαμβάνει τους προσφεύγοντες δικαστικούς υπαλλήλους, έχει ήδη συζητηθεί στο ΣτΕ και αναμένεται η κρίση των ανώτατων δικαστών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης