Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέα χρονιά με αγιασμό στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ04.10.2023 | 8:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στον αγιασμό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων παραβρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2023 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Εισερχόμενο στον 21ο χρόνο λειτουργίας του, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» προσφέρει υπηρεσίες σημαντικότατες για συμπολίτες/ισσες ΑμεΑ και τις οικογένειές τους, με προσωπικό που βρίσκεται δίπλα στους/στις φιλοξενούμενους/ες.

Ο κ. Σακκάς στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι το περιηγούμενο διάστημα ως αντιδήμαρχος και πλέον ως Δήμαρχος, στηρίζει  με όλες του τις δυνάμεις το έργο της συγκεκριμένης δομής, που αποτελεί μια από τις σημαντικές δομές στον Δήμο Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης