Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέα δεδομένα φέρνει η συμφωνία Αβραμόπουλου – Μπουτίνα

ΤΟΠΙΚΑ10.08.2022 | 6:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα πολύ σημαντικό αυτοδιοικητικό deal ανακοινώθηκε στην Καλαμπάκα, που δημιουργεί νέα δεδομένα ενόψει των δημοτικών εκλογών, με τους Λευτέρη Αβραμόπουλο και Γιάννη Μπουτίνα να ανακοινώνουν πως ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Σε κοινή τους δήλωση σημειώνουν πως ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό του τόπου, με τον υποψήφιο Δήμαρχο με το συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» Λευτέρη Αβραμόπουλο να έχει ως υποψήφια στο συνδυασμό του τη σύζυγο του Γιάννη Μπουτίνα, ιατρό – πνευμονολόγο, Κατερίνα Απόδιακου, ο οποίος κατέρχεται εκ νέου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος «Ο ειλικρινής και ουσιαστικός διάλογος, η ανάγκη μας να προσφέρουμε διαρκώς στον τόπο είναι για εμάς η κινητήρια δύναμη κάθε πρωτοβουλίας, κάθε δράσης, κάθε πολιτικής μας απόφασης. Δύναμή μας είναι ότι μπορούμε και ενώνουμε. Ευθύνη μας είναι το καλό του τόπου. Με αυτό το σκεπτικό συναντηθήκαμε, συζητήσαμε και συμφωνήσαμε με τον Γιάννη Μπουτίνα για μια ειλικρινή, δημιουργική και με πολλαπλασιαστικά οφέλη συνεργασία για τον τόπο. Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και συμφωνούμε ότι η Δύναμη Ευθύνης είναι η δημοτική παράταξη της νίκης που έρχεται. Η παράταξη που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο για να προσφέρει μέσα από τη σύνθεση και συνένωση δυνάμεων. Μέσα από τις συνεργασίες που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ωφελούν τον τόπο και τους πολίτες μας. Η Δύναμη Ευθύνης είναι η παράταξη που εγγυάται την ενότητα και την πρόοδο των πολιτών στον Δήμο Μετεώρων».

Παράλληλα ο Γιάννης Μπουτίνας τόνισε «Η επόμενη μέρα για τον Δήμο Μετεώρων θα είναι πολύ δύσκολη, θα χρειαστούν συνέργειες και συνεργασίες, για να πάρει ο Δήμος Μετεώρων την υπεραξία που του αρμόζει. Αφήνω στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες. Θέτω την υποψηφιότητά μου στη διάθεση του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και ενώνοντας δυνάμεις στηρίζω έμπρακτα και ουσιαστικά την υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης