Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

Νέα διοίκηση για τους εμπόρους του ιστορικού κέντρου

ΤΟΠΙΚΑ25.05.2018 | 3:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την νέα τους διοίκηση εξέλεξαν τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων –Επαγγελματιών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Τρικάλων.

Οι εκλογές διεξήχθησαν ομαλά και κυρίαρχο σημείο των εκλογών υπήρξε η υψηλή συμμετοχή των μελών.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος κλήθηκε να εκλέξει την νέα διοίκηση, την εξελεγκτική επιτροπή καθώς επίσης και τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας.

Κατά την διαδικασία και στα πηγαδάκια των εμπόρων του παλιού, ιστορικού κέντρου κυριάρχησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο Θεσσαλικό και πανελλαδικό.

Όπως υπογραμμιζόταν από τους συμμετέχοντες κρίνεται αναγκαία η υποστήριξη των εμπόρων από το κράτος, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν και να μην οδηγηθούν στο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.

Στις εκλογές, όπως προαναφέρθηκε υπήρχε μεγάλη συμμετοχή μιας και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 198 μέλη. Υπήρξαν 197 έγκυρα ψηφοδέλτια μιας και από την κάλπη αναδείχτηκε 1 λευκό – άκυρο ψηφοδέλτιο.

Για το Δ.Σ. εκλέγονται οι: Γεώργιος Κράιας, Κλεοπάτρα Κουτσάγια, Αριστείδης Ζιώζιας, Όλγα Καλλέα, Σοφία Πλεξίδα.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται: Κωνσταντίνος Σίνης, Σωτήρης Παπαθανασίου, Κωνσταντίνα Παπαευθυμίου.

Για αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία εκλέγονται οι: Γεώργιος Κράιας, Κλεοπάτρα Κουτσάγια, Κωνσταντίνος Σίνης, Βασιλεία Γώγου-Παντέρα, Όλγα Καλλέα, Σοφία Πλεξίδα, Ιωάννης Κουτσιούλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης