Κυριακή 03.12.2023 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Νέα διοίκηση για το Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ16.11.2022 | 6:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια νέα εποχή εισέρχεται ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, ο οποίος την περασμένη Κυριακή διενήργησε τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των υπολοίπων αιρετών του, Οργάνων.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών του, απέδειξε για άλλη μια φορά πως σέβονται και στηρίζουν το πολύμορφο έργο του, δείχνοντας εμπράκτως εμπιστοσύνη και δίνοντας μεγάλη δύναμη στο νέο Δ.Σ να συνεχίσει την πλούσια δραστηριότητα που αναπτύσσει.

Το νεοεκλεγέν επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γκαγκά Σοφία, Αντιπρόεδρος: Οικονομούλα Δεβώρα, Γενική Γραμματέας: Μπραζιώτη Αμαλία, Ταμίας: Στεργίου Ευαγγελία, Οργανωτική γραμματέας: Ντουράκη Ανδριανή, Υπεύθυνη Επικοινωνίας – Περιουσιολογίου: Mπουτσιώλη Γεωργία, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Κοθώνα Παναγιώτα.

Αναπληρωματικά μέλη: Χαλβατζά Ευαγγελία, Νάτσινα Πολυξένη, Νταντάσιου Ελένη. Εξελεγκτική Επιτροπή: Λέφα Ελένη, Νάτσινα Δήμητρα, Δεσκάτα Δήμητρα.

Η νέα διοίκηση πλέον καλείται να προγραμματίσει τις νέες δράσεις τόσο για την φετινή περίοδο, όσο και για τα επόμενα χρόνια έως το τέλος της παρούσας περιόδου. Όπως αναφέρουν οι νεοκλεγείσες στην νέα διοίκηση, το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει το έργο των προκατόχων τους, που πραγματικά παρήγαγαν ένα πολύμορφο έργο στους τομείς της ιστορίας, του πολιτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης