Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Νέα επίθεση Αντώναρου στην ηγεσία της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ08.06.2018 | 5:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Κι εγώ θέλω να φύγει η κυβέρνηση, η οποία έχει εκλεγεί δύο φορές και είναι αριστερή. Δεν στηρίζω, επειδή δεν ανήκα ποτέ στον αριστερό χώρο. Ανήκω στην κεντροδεξιά παράταξη, που εξέφραζε πάρα πολλά χρόνια η Νέα Δημοκρατία, όπως την ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», δήλωσε, σε σημερινή του συνέντευξη  ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνοντας, ωστόσο, ότι «Η ΝΔ με την σημερινή της ηγεσία αφαιρεί η ίδια από τον εαυτό της».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος συμμετέχει σε νέα πολιτική κίνηση με την Κατερίνα Παπακώστα και τον Νίκο Καραχάλιο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό  Alpha 989,για τη σημερινή εικόνα της ΝΔ δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η παράταξη όπως έχει εξελιχθεί σήμερα, έχει διολισθήσει μακριά από τις αρχές, τις αξίες, την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έχει διολισθήσει πολύ προς τα δεξιά για την δική μου αντίληψη, με φιλελεύθερη αντίληψη της πολιτικής και παντελή περιφρόνηση προς τις ανάγκες της κοινωνίας και τις κοινωνικές ευαισθησίες, που πάντα η ΝΔ υπηρετούσε».

Αναφερόμενος στην πολιτική κίνηση στην οποία συμμετέχει υπογράμμισε: «Είμαστε μία πολιτική κίνηση, που είναι διέξοδος προς όλους εκείνους που ανήκουν στην κεντροδεξιά παράταξη αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες που θέλουν να φύγει αυτή η κυβέρνηση αλλά δεν επιθυμούν να πάνε στην Νέα Δημοκρατία. Δεν είμαστε κίνημα διαμαρτυρίας αλλά κίνηση που προσφέρει με συμβουλές, ιδέες, προτάσεις, θέσεις, στην προσπάθεια για να βγει η χώρα θετικά από τον φαύλο κύκλο της κρίσης και να πάει μπροστά χωρίς να αφήνει ανθρώπους πίσω διότι αυτός ο κίνδυνος υπάρχει τώρα. Είμαστε παλιά και δοκιμασμένα στελέχη και οι τρεις. Τιμούμε τον Κώστα Καραμανλή αλλά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά ο καθένας έχει άλλους ρόλους, άλλες διαδρομές και κάνει και άλλες επιλογές». Τέλος, υποστήριξε ότι η κίνηση στην οποία συμμετέχει «βρίσκεται στην διαμόρφωση της πλατφόρμας μας» και ξεκαθάρισε ότι πρόθεση είναι «να μετάσχουμε στις επόμενες εκλογές».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης