Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέα ηγεσία στον ΕΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ08.06.2018 | 4:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το προσωρινό στο νέο αιρετό διοικητικό συμβούλιο του ΕΕΣ.

Νέος πρόεδρος του ΕΕΣ αναδείχθηκε με ισχυρή πλειοψηφία, κατά τη συνεδρίασή του ΚΔΣ της 7ης Ιουνίου, ο Νικόλαος Οικονομόπουλος (Μαιευτήρας – Γυναικολόγος), τέως Γενικός Γραμματέας του ΕΕΣ και επί σειρά ετών Ερυθροσταυρίτης με την ιδιότητα του ιατρού Σαμαρείτη.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος παραλαμβάνοντας την προεδρία από τον απερχόμενο πρόεδρο, πρέσβυ επι τιμεί Αλέξη Αλεξανδρή ευχαρίστησε θερμά τα παριστάμενα μέλη της προσωρινής διοίκησης  για την συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα, σε μία σειρά από ζητήματα, ορισμένα από τα οποία  παρουσίασαν μεγάλη συνθετότητα και δυσκολία.

Ο κ. Οικονομόπουλος διαβεβαίωσε ότι με την εν γένει παρουσία του αλλά και τις στοχευμένες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει, ο ΕΕΣ θα εισέλθει σε μια σταθερή τροχιά ανάκαμψης και εκσυγχρονισμού, από την οποία θα ωφεληθούν οι ευάλωτοι συνάνθρωποί μας, οι πολυάριθμοι εθελοντές και τα στελέχη του Οργανισμού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης