Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέα κρούσματα λεπτοσπείρωσης στη Θεσσαλία

ΤΟΠΙΚΑ21.10.2023 | 12:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οκτώ νέα κρούσματα λεπτοσπείρωσης έχουν καταγραφεί στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, σύμφωνα με το διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Οπως ανέφερε ο Φώτης Σερέτης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης, συνολικά τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης ανέρχονται σε 42, ενώ τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

«Υπάρχουν 94 περιστατικά που διερευνώνται εκ των οποίων τα 63 βγήκαν αρνητικά από τον πρώτο έλεγχο», πρόσθεσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αναφορικά με τα περιστατικά γαστρεντερίτιδας και λοιμώξεων του αναπνευστικού, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ σημείωσε πως «δεν παρατηρείται συρροή περιστατικών, που να σχετίζεται με τα πλημμυρικά φαινόμενα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης