Σάββατο 02.07.2022 | Εορτάζουν: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Νέα μετάθεση στην πρεμιέρα της SL2!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.10.2020 | 1:01 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Με χθεσινή (22/10) απόφαση στο ΔΣ της Λίγκας, αποφασίστηκε να μετατεθεί η σέντρα της Σούπερ Λιγκ 2 για το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου.
Αυτό συνέβη διότι οι ομάδες δεν τα βρήκαν και πάλι με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά, καθώς η κρατική τηλεόραση εμμένει στην απόφασή της να μη διαθέσει τα ανάλογα χρήματα για την εν λόγω κατηγορία.
Μάλιστα η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει μεγάλη και ερωτηματικό αποτελεί το αν τελικά θα ξεκινήσει και στις 7/11 το πρωτάθλημα, εάν πρώτα δεν προκύψει κάποια συμφωνία που να ικανοποιεί τις 12 ομάδες, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλξουν στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε με τα πενιχρά έσοδα.
Να σημειωθεί ότι σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες, ακόμη και σε εκείνες που βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Eπίσης βρίσκονται στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις της Λίγκας με τις στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου και εκείνες με κάποια ποσοστά να στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια των ομάδων τη φετινή σεζόν και υπάρχει καλή θέληση για να συμβεί αυτό.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Λίγκας:
«Αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 στις 7 Νοεμβρίου 2020».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή