Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Νέα πεζοδρόμια και βελτιώσεις χώρων στη Μεγάρχη

ΤΟΠΙΚΑ05.07.2019 | 4:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ακόμη ένα έργα σε χωριό υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για τη Μεγάρχη, που ακολουθεί τα έργα σε Δενδροχώρι, Παλαιόπυργο, Διπόταμο και εντός των Τρικάλων. Το έργο ονομάζεται «Αποκατάσταση πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων για την προσβασιμότητα πεζών και ΑΜΕΑ στην ΤΚ Μεγάρχης». Υλοποιείται, για να αποκατασταθούν τμήματα πεζοδρομίων που έχουν φθαρεί ή αποκολληθεί, κατά μήκος του κεντρικού και των κάθετων σε αυτόν δρόμων, που διέρχονται από το χωριό. Φυσικά, ηα ασφαλής χρήση τους θα συνοδευτεί και από την αισθητική τους βελτίωση, ενώ θα γίνουν και πλακοστρώσεις και θα δημιουργηθούν ράμπες στα πεζοδρόμια, ώστε να εξυπηρετούνται άτομα με αναπηρία και γονείς με παιδιά σε καροτσάκια.
Το έργο κοστίζει 15.000€ με ΦΠΑ και το πληρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Τη σχετική σύμβαση υπέγραψες το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2019 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου με τον εργολάβο κ. Δημήτρη Ιακωβάκη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop