Πέμπτη 22.02.2024 | Εορτάζουν: Θαλάσσιος, Θαλάσσης, Θάλασσα, Θαλασσινή, Θαλασσιά, Θαλασσία

Νέα πυρά Κασσελάκη κατά Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ10.01.2024 | 2:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε απάντηση των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση κατά της ακρίβειας, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο κατά της ακρίβειας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος ανέφερε ότι «εδώ και 15 μέρες, με 30 επίλεκτα στελέχη, εκπονούμε ολοκληρωμένο σχέδιο για την ακρίβεια. Θα παρουσιαστεί τις αμέσως επόμενες μέρες. Δε θα έχει χάντρες και καθρεφτάκια. Θα έχει συγκεκριμένα, αναγκαία, κοστολογημένα μέτρα για μια καλύτερη ζωή».

Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς, όπως σημειώνει, ο πρωθυπουργός με τα μέτρα που ανακοίνωσε «έρχεται τώρα και λέει: «Εντάξει, αρκετά κλέψατε τους Έλληνες, κλέψτε τους λίγο λιγότερο από εδώ και πέρα»».

«Δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ανεκτό, ίδια προϊόντα να πωλούνται ακριβότερα στην Ελλάδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δηλαδή παραδέχεται ότι τόσο καιρό η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη, είναι δική του.

Μερικά μόνο στοιχεία:

-Η Ελλάδα ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι, στο γάλα, στο τυρί, προϊόντα που παράγονται εδώ.

-Το βρεφικό γάλα ως 213% πιο ακριβό από την Ευρώπη.

-Το λάδι έχει αυξηθεί κατά 212% μέσα σε 14 μήνες.

Ο Πρωθυπουργός έρχεται τώρα και λέει: «Εντάξει, αρκετά κλέψατε τους Έλληνες, κλέψτε τους λίγο λιγότερο από εδώ και πέρα».

Η δική μας απάντηση:

Εδώ και 15 μέρες, με 30 επίλεκτα στελέχη, εκπονούμε ολοκληρωμένο σχέδιο για την ακρίβεια. Θα παρουσιαστεί τις αμέσως επόμενες μέρες. Δε θα έχει χάντρες και καθρεφτάκια. Θα έχει συγκεκριμένα, αναγκαία, κοστολογημένα μέτρα για μια καλύτερη ζωή.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης