Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέα συνάντηση Χρύσας Ντιντή με τους Φαρκαδόνιους

ΤΟΠΙΚΑ11.04.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νέα συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή με την Κίνηση Πολιτών για την Ανασυγκρότηση του Δ. Φαρκαδόνας, αυτή τη φορά παρουσία του Δημάρχου Σπύρου Αγναντή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση τα μέλη της Κίνησης κατέθεσαν τα αιτήματά τους με την Αντιπεριφερειάρχη να δίνει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πλημμυροπαθείς και τις πιέσεις που ασκεί η Περιφέρεια.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες θέλουν να αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση με τον υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής Χρήστο Τριαντόπουλο και τον περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα. Ο Υφυπουργός ενημέρωσε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να έρθει και η επίσκεψη θα γίνει σε νέα ημερομηνία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης