Πέμπτη 19.05.2022 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Νέα τμήματα σε βρεφονηπιακούς του Δήμου Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ09.10.2018 | 4:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δύο νέα τμήματα σε ισάριθμους βρεφονηπιακούς σταθμούς του, κατασκευάζει ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για έργο ουσίας για τις οικογένειες που διαβιούν στην πόλη, αφού διαπιστώθηκε η ανάγκη αύξησης του αριθμού των φιλοξενούμενων παιδιών. Με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και φορέα διαχείρισης την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., ο Δήμος Τρικκαίων αξιοποιεί 74.338€. Και κατασκευάζει δύο νέα τμήματα για 24 παιδιά (12 στο καθένα) στον Α και τον Δ Βρεφονηπιακούς σταθμούς των Τρικάλων. Οι σταθμοί αυτοί μπορούν, μετά από κατάλληλη διαμόρφωσή τους, να υποστηρίξουν την ίδρυση και λειτουργία των δύο αυτών νέων τμημάτων βρεφικής φροντίδας.  Ετσι, εκδόθηκε η σχετική προκήρυξη και την Τρίτη 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός, που μάλιστα ανέδειξε μειοδότη, ανάμεσα σε 11 διαγωνιζόμενους.
Ο εργολάβος, μόλις αναδειχθεί και επισήμως – αφού υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν – θα ξεκινήσει τη διαμόρφωση των χώρων. Η μελέτη που έχει εκπονηθεί, προβλέπει εκτέλεση όλων των απαραίτητων τεχνικών εργασιών ανακαίνισης, επισκευής και διαμόρφωσης των υφιστάμενων διαθέσιμων κενών και ελεύθερων χώρων στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Α΄ και Δ΄ δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης