Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Νεμπεγλέρας: Δίνουμε υπόσχεση στους φιλάθλους για ελκυστικό ποδόσφαιρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ02.08.2018 | 2:47 μμ

Γράφει ο/η

Κώστας Τσέκλημας

Γράφει ο/η Κώστας Τσέκλημας

Ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή σε μια επαγγελματική ομάδα είναι εξαιρετικά σημαντικός. Ο ΑΟ Τρίκαλα πορεύεται για τη νέα σεζόν με τον Κώστα Νεμπεγλέρα, έναν άνθρωπο με πλούσιες παραστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι η άποψη του για όσα γίνονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας έχει βαρύτητα. Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΤ επιστρέφει από τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Ημαθίας το Σάββατο 4 Αυγούστου.

Κώστα σιγά σιγά φτάνει στο τέλος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Είναι μια επίπονη περίοδος για τους παίκτες, αλλά η δουλειά που γίνεται τώρα από τον κ. Ντόστανιτς και τους συνεργάτες του θα βγει στο μέλλον. Αυτή είναι η ουσία της προετοιμασίας και νομίζω ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν εξαιρετική διάθεση, οι αθλητικοί χώροι της προετοιμασίας και η διαμονή έγιναν σε άκρως επαγγελματικές συνθήκες. Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Η επιστροφή στα Τρίκαλα θα έχει και φιλικά παιχνίδια

Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βγαίνουν συμπεράσματα. Τόσο για εμάς στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και για τους φιλάθλους. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το ζητούμενο είναι η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της. Εκεί επικεντρώνουμε την δουλειά μας και θεωρώ ότι είναι καλή είδηση ότι φέτος το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε νορμάλ συνθήκες, ώστε να βγει και η δουλειά της προετοιμασίας.

Η υπόσχεση προς τους φιλάθλους του ΑΟΤ;

Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει η στήριξη. Η δυναμική των φιλάθλων μας είναι μεγάλη και από τη δική μας πλευρά θα επιδιώξουμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπου θα προσπαθήσουμε να το συνδυάσουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει με το ρόστερ που διαθέτουμε. Οι φίλαθλοι νομίζω ότι φέτος θα είναι το μεγάλο μας όπλο.

Η μεταγραφική ενίσχυση τελείωσε;

Όχι. Δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα ψάχνει για έναν ακόμη επιθετικό. Αλλά η επιλογή θα γίνει με μεγάλη προσοχή. Θέλουμε αυτός ο παίκτης να δέσει με την ομάδα και ο προπονητής εξετάζει με προσοχή τις περιπτώσεις που έχουμε στο τραπέζι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης