Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέες αποκαταστάσεις ζημιών και ασφαλτοστρώσεις στο Δ. Μουζακίου

ΤΟΠΙΚΑ24.05.2023 | 6:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός» στην οδοποιία και σε άλλες υποδομές του Μουζακίου και των Τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης, παρουσία του στελέχους της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Αθανάσιου Σπανού, υπέγραψε στο Δημαρχείο, με εκπρόσωπο της αναδόχου εργολήπτριας εταιρίας, σύμβαση εκτέλεσης παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο, συνολικού προϋπολογισμού 253.566,81 Ευρώ.

Στόχοι της συγκεκριμένης νέας εργολαβίας αποκαταστάσεων είναι η διασφάλιση της περιουσίας του Δήμου και η αντιμετώπιση προβλημάτων κίνησης οχημάτων και πεζών σε οδούς που επλήγησαν από τη θεομηνία, ώστε αυτές να καταστούν ασφαλείς για τους δημότες.

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης σε σχετική δήλωσή του επισήμανε: «Ο προγραμματισμός των τεχνικών παρεμβάσεων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε στο Μουζάκι και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας ο κυκλώνας «Ιανός», εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς από τη Δημοτική αρχή. Στόχος μας είναι, σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρόνο, να επουλώσουμε τις πολλές και βαριές πληγές της θεομηνίας στον τόπο. Τα αποτελέσματα της πολύ σκληρής, αλλά και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο Δήμο είναι πλέον ορατά στους δημότες. Άλλωστε, η συνεργασία και συμβολή τους στην υλοποίηση του σχεδιασμού των δημοτικών έργων είναι καθοριστική. Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό και για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, με πίστη στις δυνάμεις μας και κυρίως στις τεράστιες δυνατότητες του Δήμου Μουζακίου, τις οποίες ως Δημοτική Διοίκηση, σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο με κάθε τρόπο».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης