Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Νέες δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ12.06.2018 | 7:42 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Προεργασία  για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στα Τρίκαλα, γίνεται στο δήμο Τρικκαίων, με έμφαση στην αλλαγή της νοοτροπίας και σε νέες δράσεις, στο πλαίσιο αυτής της γιορτής, από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2018. Χθες λοιπόν,  αντιδήμαρχοι και στελέχη του Δήμου συναντήθηκαν για να συζητήσουν το πλάνο δράσεων με αφορμή την Εβδομάδα Κινητικότητας.

Σε δύο επίπεδα

Με δεδομένο το φετινό σύνθημα «Μίξη και Κίνηση», ο Δήμος Τρικκαίων, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ετοιμάζεται να κινηθεί σε δύο επίπεδα. Το ένα, είναι οι εκδηλώσεις που απευθύνονται σε πολίτες και μαθητές για να εμπεδωθεί η βέλτιστη κυκλοφοριακή συμπεριφορά. Το δεύτερο, η συσχέτιση της γιορτής με τις πρωτοβουλίες του Δήμου Τρικκαίων για το κυκλοφοριακό (προτάσεις για ποδηλατόδρομους, Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας, προγράμματα ηλεκτρικών οχημάτων, παρεμβάσεις στην πόλη κ.α.). Στη συνάντηση μετείχαν, η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Αλεστά, ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ κ. Γιάννης Κωτούλας, η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη και στελέχη υπηρεσιών του Δήμου. Επίσης συζητήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και θέματα που σχετίζονται με τον συνδυασμό των δράσεων του Δήμου με τις εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης