Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Νέες πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής

ΕΛΛΑΔΑ27.06.2018 | 4:40 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ώρες αγωνίας ζουν και πάλι  -για δεύτερη συνεχή ημέρα- οι κάτοικοι σε Μάνδρα και Μαγούλα εξαιτίας νέας καταιγίδας, που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Στα δύο «κόπηκε» η νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου στο 29ο χιλιόμετρο.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για εγκλωβισμένους σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί για άλλη μια φορά σε χειμάρρους.

Τοπικοί παράγοντες, συνεργεία του δήμου, πυροσβεστική, αστυνομία αλλά και οι κάτοικοι βρίσκονται επί ποδός.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έχουν γίνει δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, παρά τα συνεργεία που βρίσκονται εκεί και επεμβαίνουν απευθείας όπου χρειάζεται.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε 13 περιπτώσεις για να απεγκλωβίσουν πολίτες από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν κι σπίτια, ενώ σε 30 περιπτώσεις επενέβησαν για απάντληση υδάτων.

Σοβαρά προβλήματα έχουν παρουσιαστεί λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, με ορμητικά νερά να έχουν «κόψει» στα δύο τη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο 29ο χιλιόμετρο.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, έκλεισαν και τα διόδια της Ελευσίνας.

Μετά τη χθεσινοβραδινή ισχυρή καταιγίδα που είχε ως αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά οι δρόμοι να μετατραπούν σε ορμητικά ποτάμια και τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση, η κακοκαιρία επέστρεψε για δεύτερη συνεχή ημέρα, με τις επόμενες ώρες να προμηνύονται εξαιρετικά δύσκολες για την περιοχή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης