Δευτέρα 16.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Νέοι έφοδοι και πρόστιμα του δήμου Τρικκαίων για κάπνισμα

ΤΟΠΙΚΑ27.10.2018 | 12:50 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Συνεχίζει την εφαρμογή του νόμου ενάντια στο κάπνισμα ο Δήμος Τρικκαίων. Το βράδυ της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018, κοντά στα μεσάνυχτα, προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας προέβη σε πλήθος ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης. Βεβαιώθηκαν 3 παραβάσεις (σε καταστήματα και πολίτες) και οι παραβάτες έλαβαν το σχετικό πρόστιμο.
Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα την εντατικοποίηση των ελέγχων όλες τις ώρες της ημέρας σε όλα τα καταστήματα, με δεδομένη και την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Μάλιστα, προ μηνός, είχαν βεβαιωθεί άλλες δύο παραβάσεις..
Η τήρηση του νόμου, που αποτελεί απόδειξη της πολιτικής προστασίας της υγείας των πολιτών, με τη συνεργασία καταστηματαρχών και πολιτών, θα συνεχιστεί.
Σε λίγες ημέρες μάλιστα, για άλλη μια φορά, πραγματοποιείται στα Τρίκαλα το πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για το κάπνισμα,.. Σε αυτό, μαθητές – οι μελλοντικοί ενήλικες πολίτες- θα παρουσιάσουν δράσεις και συμπεράσματα σχετικά με την τεράστια σημασία εφαρμογής του νόμου ειδικά στα Τρίκαλα – πρότυπο για όλη τη χώρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης