Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Νέο αυτοδιοικητικό σχήμα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.10.2022 | 4:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Λαρισαία δικηγόρος Μαρία Γαλλιού μιλώντας στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 αναφέρθηκε στη δημιουργία αυτοδιοικητικού σχήματος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας:

«Αυτή τη στιγμή στον ευρύτερο χώρο που βρίσκομαι, το χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σχήμα αυτοδιοικητικό σε επίπεδο Θεσσαλίας. Είναι μια κοινωνική διεργασία η οποία έχει πολύ δρόμο μπροστά της, ένας αγώνας που πρέπει να δοθεί, πρωτίστως κοινωνικός και εν συνεχεία παραταξιακός.

Στην πολιτική ζωή οι αποφάσεις είναι συλλογικές. Εμείς έχουμε μια άλλη αντίληψη των πραγμάτων, μια αντίληψη ομάδας, συλλογικότητας, κοινής δράσης και κοινής πορείας. Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια θα είμαι παρούσα με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Το να δήλωνα αυτή τη στιγμή επικεφαλής μιας παράταξης, θα έδειχνε έλλειψη πολιτικής ωριμότητας και ευθιξίας. Σαφώς τα πρόσωπα ενδυναμώνουν και σηματοδοτούν, όμως στη δική μας αντίληψη της κοινής πορείας και αλλαγής του τρόπου διοίκησης, κάνουμε  συλλογική διεργασία. Είμαι παρούσα, είμαι πολιτικό στέλεχος και με έχουν ήδη τιμήσει οι συμπολίτες μου με την ψήφο τους».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης