Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Νέο δρόμο κατασκευάζει η Περιφέρεια στα ορεινά

ΤΟΠΙΚΑ04.10.2022 | 4:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται οι οδικές παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα και με ασφάλεια οι μετακινήσεις των πολιτών. Σ΄ αυτό το πλαίσιο η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά στην κατασκευή του νέου δρόμου που θα συνδέει δυο νομούς και συγκεκριμένα το νομό Τρικάλων με τον όμορο της Καρδίτσας.

Πρόκειται για το δρόμο συνολικού μήκους 3 χλμ που κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και συνδέει τη Γκρόπα με το Ανθηρό. Το σημείο επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Το  έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες κατασκευάζουμε ένα νέο δρόμο στον ορεινό όγκο των Αγράφων που συνδέει την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με τη Περιφερειακή Ενότητα της Καρδίτσας.

Πρόκειται για μια νέα ασφαλή διαδρομή σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους που φέρνει πιο κοντά τα χωριά των ορεινών όγκων των Τρικάλων και της Καρδίτσας. «Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε  έργα που δημιουργούν θέσεις εργασίας και στηρίζουν την τοπική οικονομία» τονίζει  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης