Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέο πολιτικό πλαίσιο για την επόμενη περίοδο βάζει ο Πρωθυπουργός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ10.06.2024 | 4:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Διάθεση για αλλαγές εν ευθέτω χρόνω, επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων στις ευρωεκλογές που έφεραν τη Νέα Δημοκρατία να περνά κάτω από τον πήχη του 33% που είχε τεθεί το προηγούμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα, στην εξίσωση πλέον, όσον αφορά τις πρώτες αντιδράσεις του πρωθυπουργού, μπαίνει και ο ανασχηματισμός με τις εξελίξεις να τρέχουν αφού το προγραμματισμένο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ιορδανία ακυρώθηκε, και στο πρόγραμμά του εντάχθηκε συνέντευξη στον Alpha το βράδυ της Τρίτης.

Κατά πληροφορίες, στην πρώτη εκτίμηση φαίνεται πως οι αιτίες της υποχώρησης του κυβερνώντος κόμματος είναι πολυπαραγοντικές. Αυτό σημαίνει πως βάσει του αποτελέσματος, άλλοι πολίτες ήθελαν να στείλουν μήνυμα δυσαρέσκειας για την αποτελεσματικότητα και τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, άλλοι ενοχλούνται από αυτό που εκλαμβάνεται ως «αλαζονεία» και ήθελαν εκ του ασφαλούς να διαμαρτυρηθούν, ενώ άλλοι να δείξουν ότι ενοχλούνται από τις επιλογές σε «ταυτοτικά» ζητήματα του ευρύτερου χώρου της κεντροδεξιάς παράταξης.

Κανονικά πάντως θα πραγματοποιηθεί το Υπουργικό Συμβούλιο, την ερχόμενη Παρασκευή. Πρόκειται για μία συνεδρίαση – εκκρεμότητα του Μαΐου, καθώς στον προεκλογικό μήνα δεν εκλήθησαν στο Μαξίμου οι υπουγοί, ορισμένοι εκ των οποίων ήταν σε περιοδείες ανά την επικράτεια.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης