Πέμπτη 06.05.2021 | Εορτάζουν: Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

«Νέο ξεκίνημα» για το Μιχάλη Μπαγιώτη

ΤΟΠΙΚΑ05.01.2019 | 12:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με πολλούς Άσσους κρυμμένους στο μανίκι του, δυνατά χαρτιά για πολλούς,  προετοιμάζεται να «ρίξει» στο αυτοδιοικητικό τραπέζι, μπροστά στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής και συγκεκριμένα στο Ραδιόφωνο της Λέσχης 9.76 μίλησε στην συνάδελφο Ευαγγελία Σωτηρίου και αναφέρθηκε στο συνδυασμό που θα φέρει την ονομασία «Νέο Ξεκίνημα», επιχειρηματολογώντας περαιτέρω και εξηγώντας ότι θα αποτελείται από νέα άτομα από όλους τους χώρους, όπως επίσης και από έμπειρα πρόσωπα που είχαν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκησης.

«Σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε την νιότη με την εμπειρία, προκειμένου να δώσουμε νέα ώθηση στο τόπο μας, νέα πνοή, νέο ξεκίνημα.

Σαφώς και ο κ. Μπαγιώτης κατά την συνέντευξη και με την πολιτική ευγένεια που τον διακρίνει δεν θέλησε να μηδενίσει το έργο της παρούσας δημοτικής Αρχής, μιας και όπως είπε όλοι δημοτικοί σύμβουλοι συνέβαλαν στα όσα μέχρι στιγμής εκτελέστηκαν στο Δήμο Φαρκαδόνας.

« Δεν θέλω να μηδενίσω το έως τώρα έργο του κ. Μεριβάκη. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι συμβάλλαμε στα όσα έχουμε πετύχει ως τώρα. Ο νυν δήμαρχος θεωρώ ότι έδωσε βάρος στα αυτονόητα, όπως την καθαριότητα και τον φωτισμό. Δεν θεωρώ ότι είναι έργο να διαχειρίζεσαι την καθημερινότητα αλλά πρέπει να το θεωρείς αυτονόητο και δεδομένο. Θέλουμε σαν νέοι άνθρωποι με καινούριες ιδέες να είμαστε κοντά στον πολίτη και να δώσουμε βάρος στην ανάπτυξη.», τόνισε ο κ. Μπαγιώτης.

Ο κ. Μπαγιώτης κλείνοντας μίλησε για το συνδυασμό του, επισημαίνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί του συνεργάτες, δεν αντιμετωπίζουν κανένα ζήτημα ως προς τη συγκρότηση του συνδυασμού, αναφέροντας ότι το ενδιαφέρον συνεχώς αυξάνεται.

Τόνισε δε ότι έως και τις 20 Γενάρη το αργότερο θα ανακοινωθεί ο βασικός κορμός του συνδυασμού, ενώ αναμένεται και η διοργάνωση εκδήλωσης στην οποία θα ανακοιωνθούν βάσεις και αρχές του εγχειρήματος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop