Σάββατο 25.06.2022 | Εορτάζουν: Λίβιος, Λίβας, Λιβύη, Έρως, Έρωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα

Νέος γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου ο Παιδίατρος Σάββας Ερωτοκρίτου

ΤΟΠΙΚΑ28.01.2021 | 6:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μέσα από σχετικό δελτίο τύπου ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Γεώργιος Πέτρου, ενημερώνει για τις εξελίξεις στον Σύλλογο.

Όπως σημειώνει: Το 2020 ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά λογω της πανδημίας με τις σημαντικές επιπτώσεις σε Κοινωνικό, Οικονομικό και Υγειονομικό επίπεδο.

Το Ιατρικό σώμα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης, απέδειξε την επάρκεια του και συνέβαλλε ουσιαστικά για την επιτυχή έκβαση αυτού του πολέμου.

Ο Σύλλογος μας λόγω των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισε προβλήματα στη λειτουργία του.

Σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση για την κανονική λειτουργία του, με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.

Την 27/01/2021 έγινε η 1η διαδικτυακή συνεδρίαση με την πλατφόρμα zoom.

Δυστυχώς το προηγούμενο διάστημα είχαμε την απώλεια 2 εξαιρετικών συναδέλφων.

Του Γραμματέα του Δ.Σ  του Συλλόγου μας κ. Χρήστου Μπακογιάννη Ιατρού ΩΡΛ και του Ιατρού Παθολόγου Ιωάννη Σακελλαρίου, Αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τρικάλων.

Για την εκλογή του νέου Γραμματέα Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία έπρεπε να γίνει μυστική ψηφοφορία. Με την εφαρμογή του συστήματος ΖΕΥΣ το οποίο εγγυάται το αδιάβλητο της μυστικής ψηφοφορίας, νέος Γραμματέας του Συλλόγου μας εξελέγη ο συνάδελφος Ιατρός Παιδίατρος κ. Σάββας Ερωτοκρίτου με ψήφους7 υπέρ και 4 λευκά. Την κενωθείσα θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο Ιατρός Παθολόγος κ. Χιώτης Σταύρος.

Η κατάληψη της θέσης του Αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τρικάλων σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία γίνεται από τον πλειοψηφήσαντα Σύμβουλο στις τελευταίες εκλογές για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και είναι ο Ιατρός Παθολόγος κ. Άγγελος Ζορμπάς. Την θέση του ως μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τρικάλων καταλαμβάνει η συνάδελφος Ιατρός Πνευμονολόγος κ. Ευρυδίκη Καρακάση η οποία ήταν η πρώτη επιλαχούσα.

Για την εκλογή τους, τους συγχαίρουμε και ευχόμαστε Καλή Θητεία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης