Τετάρτη 20.01.2021 | Εορτάζουν: Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, Φαβιανός

Νέος μαγνητικός στο Πανεπιστημιακό

ΤΟΠΙΚΑ28.08.2020 | 4:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 5η ΥΠΕ «εγκρίθηκε από άποψη σκοπιμότητας από τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη Βασίλη μετά από την 67750/31.07.2020 απόφαση – πρόταση του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας  κ. Σερέτη Φώτη και τη συναίνεση του Διοικητή του Π.Γ.Ν. Λάρισας κ. Κατσικονούρη Δημητρίου η προμήθεια ενός Συγκροτήματος Μαγνητικού Τομογράφου (MRI) 3 TESLA, για την κάλυψη των αναγκών του ΠΓΝ Λάρισας, με ενδεικτικό προϋπολογισμό ένα εκατομμύριο οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ (1.800.000,00 €)  συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Η ανωτέρω δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020», κατόπιν ένταξης της πρότασης του Νοσοκομείου στα πλαίσια της σχετικής (ΙΒ) πρόσκλησης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.  Αγοραστό Κων/νο.

Η προμήθεια και εγκατάσταση του ανωτέρω Μαγνητικού Συγκροτήματος θα αναβαθμίσει σημαντικά την παροχή Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες της Υγειονομικής μας Περιφέρειας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop