Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέος Πρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ ο Λευτέρης Αβραμόπουλος

ΤΟΠΙΚΑ26.04.2024 | 4:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. εκλέχθηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, μετά την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Την θέση του Αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ενώ μέλη θα είναι ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπύρος Αγναντής και η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή.

Αρχικά έγινε ένας απολογισμός από την απερχόμενη πρόεδρο Λ. Μπαντέκα, τον απερχόμενο Διευθύνων Σύμβουλο Θ. Αλέκο και τον Διευθυντή Β. Κουτή. Να σημειώσουμε πως στη συνέλευση ο Δήμαρχος Τρικκαίων εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων Σοφία Αλεστά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης