Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέος ψηφιακός βοηθός για τους επισκέπτες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.06.2024 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τη νέα ψηφιακή εφαρμογή για τον ελληνικό τουρισμό «mAiGreece» παρουσίασαν, η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου στο αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης «Ίδρυμα Ωνάσης» στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους των Υπουργείων. Το «mAiGreece» αποτελεί έναν Ψηφιακό Βοηθό, ο οποίος με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης θα λειτουργεί ως εξατομικευμένος ταξιδιωτικός «σύντροφος» για όλους τους επισκέπτες της χώρας. Έχει ως στόχο να τους παρέχει το σύνολο της πληροφορίας, την οποία χρειάζονται για να απολαύσουν τη διαμονή τους στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου παρουσιάζοντας τις δυνατότητες της εφαρμογής τόνισε: «Λίγους μήνες αφότου εισαγάγαμε για πρώτη φορά την Τεχνητή Νοημοσύνη στο ελληνικό δημόσιο, ερχόμαστε με έναν δεύτερο Ψηφιακό Βοηθό, το δίδυμο αδελφάκι του “mAigov”, να ενισχύσουμε έναν τομέα με ιδιαίτερη σημασία για την οικονομική ευημερία της χώρας μας, τον τουρισμό… Με στόχο να διευκολύνουμε αυτή τη φορά, όλους όσοι επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε το “mAiGreece”, προσφέροντας μια ξεχωριστή εξατομικευμένη εμπειρία στους ταξιδιώτες κατά την παραμονή τους στη χώρας μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης