Τρίτη 20.04.2021 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

ΓΓΑ: Υπό εξέταση η σέντρα στη SL2

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.11.2020 | 1:14 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Οι ομαδικές προπονήσεις των σωματείων της Σούπερ Λιγκ 2 σταμάτησαν την Παρασκευή (6/11)

Οι ομάδες της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας περιμένουν να δουν αν θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/11) καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει το ΟΚ από την Υγειονομική Επιτροπή. Παράλληλα, χθες (7/11) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε τα όσα προβλέπονται για τον αθλητισμό, όλο τον Νοέμβριο, στα νέα έκτακτα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Στην ανακοίνωσή της η ΓΓΑ δεν κάνει καμία αναφορά στην Σούπερ Λιγκ 2.

Όμως, στην προ τελευταία παράγραφο του κειμένου της ΓΓΑ αναφέρεται ότι:

«Πρόκειται άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα εξαίρεσης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών και για άλλα εγχώρια πρωταθλήματα ή/και διεθνείς διοργανώσεις, των οποίων οι ομάδες θα καταθέσουν και θα εγκριθεί υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια». Αυτό δίνει βάσιμες ελπίδες να παιχτεί ποδόσφαιρο στην Σούπερ Λιγκ 2, αν όμως, εφαρμόσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19.

Ανακοινώθηκε υγειονομική επιτροπή

Η Super League 2 ενημέρωσε για τα πρόσωπα που απαρτίζουν την υγειονομική επιτροπή της κατηγορίας.

Με επιστολή της προς τον υπεύθυνος ασφάλειας αγώνων, η Super League 2 ενημέρωσε για τα μέλη που απαρτίζουν την υγειονομική επιτροπή της.

Τα μέλη είναι:

Ρούσσης Ξενοφονών (πρόεδρος)

Πρωτόπαπας Ελευθέριος (μέλος)

Σιανός Σταύρο (μέλος)

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop