Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νηπιαγωγείο Ριζαριού: Η πυροσβεστική στο σχολείο μας!

ΤΟΠΙΚΑ30.04.2024 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο πλαίσιο της διδακτικής ενότητας “Τα επαγγέλματα “δύο άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με το πυροσβεστικό όχημα τους , κατόπιν πρόσκλησής μας, επισκέφτηκαν το Νηπιαγωγείο για να εξηγήσουν στα παιδιά τη δουλειά τους και ότι έχει σχέση με αυτή.

Γιατί ο πυροσβέστης δεν είναι μόνο για πυρκαγιές! Τρέχει παντού όπου τον χρειάζονται και πολλές φορές δίνει και τη ζωή του προκειμένου να σώσει συνανθρώπους του!

Είναι εκεί όταν τον καλούν σε φωτιές ,σε σεισμούς, σε απεγκλωβισμούς, σε πλημμύρες … Είναι κοντά και πάντα στον πολίτη και στην κοινωνία ! Και τους ευχαριστούμε γι αυτό!

Τα παιδιά συζήτησαν μαζί τους ,έμαθαν για το πυροσβεστικό όχημα, έριξαν νερό με τη μάνικα και φόρεσαν το κράνος του πυροσβέστη!

Και κάποια δήλωσαν ότι όταν θα μεγαλώσουν θα γίνουν πυροσβέστες!

Γιατί η άμεση επαφή με τα επαγγέλματα είναι ο καλύτερος επαγγελματικός προσανατολισμός για τα μικρά παιδιά !

Ευχαριστούμε πολύ τους δύο πυροσβέστες κ Χρήστο και κ Βαγγέλη για την επίσκεψή τους και τους ευχόμαστε όπως και σε όλο το Πυροσβεστικό Σώμα

Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά!

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείο Ριζαριού

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης