Παρασκευή 31.03.2023 | Εορτάζουν: Υπάτιος, Ύπατος, Υπάτης

ΝΟΔΕ: Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ στο νομός μας

ΤΟΠΙΚΑ09.06.2018 | 7:16 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο νομός μας, όπως προέκυψε από την προχθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας,  υπό την παρουσία του Γρηγόρη Δασταυρίδη, υπευθύνου εκλογικής ετοιμότητας και διαδικασιών Θεσσαλίας της ΝΔ.

Από την ΝΟΔΕ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Κώστας Τρέλλης, ο Γραμματέας Γιάννης Κουτσονάσιος, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Τρικάλης, η Ταμίας Μαρία Γιαννοτάκη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τρικάλων Βασίλης Κρανιάς, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΚαλαμπάκαςΜαρία Σιουπέρη, και ο υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας της ΔΗΜΤΟ Τρικάλων Χριστόφορος Ρόμπος.

 

Αναφορά

 

Έγινε αναφορά, όπως τονίστηκε από τους παρόντες,  στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και αναφέρθηκε ότι ο νομός Τρικάλων είναι σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας, διότι, όπως διευκρινίστηκε,  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι ικανή να επιστρέψει την χώρα στην κανονικότητα και θα προσπαθήσει δια των εκλογών να δραπετεύσει.

 

Προς αποφυγή κάθε αιφνιδιασμού από τον κ. Τσίπρα,   τα Τρίκαλα και η Θεσσαλία θα είναι άμεσα έτοιμα ως προς τις εκλογικές διαδικασίες, επισημάνθηκε επίσης.

 

ΝΟΔΕ: Κατανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων

 

 

Συγκροτήθηκε πρόσφατα σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, μετά από συνεδρίαση που πραγματοποίησε προχθές  βράδυ. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα υπό την Προεδρεία του Κώστα Τρέλλη. Με απόφαση του Προέδρου της ΝΟΔΕ ορίζονται: Γραμματέας ο Γιάννης Κουτσονάσιος, Αντιπρόεδρος ο Χρήστος Τρικάλης, Ταμίας η Μαρία Γιαννοτάκη.

 

Εκλογές

Επίσης ορίζονται: Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας ο Χρήστος Τρικάλης,  υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας, ο  Στάθης Ευθυμίου,

υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ο  Βασίλης Μπατσίλας,

υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης,  ο Γιάννης Κουτσονάσιος, υπεύθυνος παραγωγικών και επιστημονικών φορέων, ο  Χρήστος Μπλουγούρας και υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων, η  Μαρία Γιαννοτάκη. Μέλη οι Κώστας Ζούρτος, Κώστας Καμήτας και Θανάσης Γκρέκος.   

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης