Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Νωρίτερα οι φορολογικές υποχρεώσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ12.03.2019 | 3:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκινούν οι φορολογικές υποχρεώσεις για μισθωτούς, συνταξιούχος, ιδιοκτήτες ακινήτων, ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να ανοίξει εντός του Μαρτίου και οι φορολογούμενοι θα έχουν περιθώριο μέχρι το τέλος Ιουνίου για να εκπληρώσουν την ετήσια φορολογική τους υποχρέωση.

Μέχρι πρότινος η εκκαθάριση του φόρου για τα ακίνητα γινόταν στα τέλη Αυγούστου, με αποτέλεσμα η πρώτη δόση να καταβάλλεται τον Σεπτέμβριο.

Φέτος όλα θα γίνουν ένα μήνα νωρίτερα, άρα η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ να ξεκινήσει τον Αύγουστο, μήνα που οι περισσότεροι Έλληνες βρίσκονται στις παραλίες. Έτσι,  η καταβολή του ΕΝΦΙΑ θα γίνει σε πέντε μηνιαίες δόσεις με την πρώτη τον Αύγουστο και την τελευταία τον Δεκέμβριο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης