Σάββατο 25.06.2022 | Εορτάζουν: Λίβιος, Λίβας, Λιβύη, Έρως, Έρωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα

Νοσοκομείο: Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των υγειονομικών

ΤΟΠΙΚΑ04.01.2021 | 7:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Τρικάλων για τον Covid 19.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση ο εμβολιασμός ξεκίνησε με την κ. Ευαγγελία Ράτσικα Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας όπως επίσης με τον κ. Στέφανο Τσουρβάκα Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Τρικάλων.

Η διαδικασία συνεχίστηκε και συνεχίζεται με τον εμβολιασμό και των υπολοίπων υγειονομικών.

Τα εμβόλια για τον εμβολιασμό των υγειονομικών έφτασαν στην πόλη μας μία μέρα νωρίτερα, την περασμένη Κυριακή, με την Διοίκηση να χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη μέρα ως μέρα ελπίδας «όχι μόνο για την πατρίδα μας αλλά και για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων».

Η παραλαβή έγινε το πρωί της Κυριακής παρουσία του Υποδιοικητή της 5ης Υ.Πε Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλία Τσιαούση, του Διοικητή του Γ.Ν. Τρικάλων κ. Κωνσταντίνου Γρηγορίου και του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Στέφανου Τσουρβάκα, από την φαρμακαποθήκη του ΣΥΦΑΚ.

Η επιχείρηση εμβολιασμού στον Νομό Τρικάλων για το υγειονομικό προσωπικό του νοσηλευτικού Ιδρύματος, πραγματοποιείται σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του νοσοκομείου και όπως τονίζεται «Το εμβόλιο είναι ένας τρόπος για να ξαναπάρουμε στα χέρια μας την ζωής μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης