Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Νοσοκομείο: Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης

ΤΟΠΙΚΑ17.05.2019 | 6:35 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, ανοιχτού – κλειστού τύπου και μέριμνα για χρόνιες νοσηλείες αναμένεται να εμπλουτιστεί η δέσμη υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Το Κέντρο προβλέπεται να λειτουργήσει σύντομα σε χώρο του Νοσοκομείου, προσφέροντας σε εκατοντάδες ασθενείς και τις οικογένειές τους μια σημαντική δυνατότητα.

Η απόφαση λήφθηκε μετά από πρόταση του Διοικητή του ΓΝΤ Δημήτρη Παρθένη που πέρασε άμεσα από το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσηλευτικού Ιδρύματος, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την υλοποίηση της πρότασης. Για το λόγο αυτό το προηγούμενο διάστημα, ώστε να υπάρχει και μια ολοκληρωμένη εικόνα και καταγραφή για τον τρόπο λειτουργίας, ομάδα του νοσοκομείου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καβάλας, όπου λειτουργεί αντίστοιχη δομή. Παράλληλα, κινούνται και οι διαδικασίες για την ένταξη στον οργανισμό του Νοσοκομείου.

Πρόκειται για ένα τμήμα που θα μπορέσει να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της υγείας πολλών συμπολιτών μας. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στην κατεύθυνση αυτή είναι σημαντικές και ιδιαίτερα σύγχρονες, ενώ το Κέντρο θα «κουμπώσει» με τη λειτουργία τμημάτων και κλινικών του νοσοκομείου, προσεγγίζοντας ολοκληρωμένα την υγεία πολλών ασθενών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης