Τετάρτη 30.11.2022 | Εορτάζουν: Ανδρέας, Αντρέας, Ανδρίκος, Αντρίκος, Ανδριάνα, Ανδρούλα, Ανδριανή, Αντριάννα

Ο Αγορίτσας βλέπει στελέχη να επιστρέφουν στους ΑΝΕΛ!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ03.07.2018 | 3:48 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

«Βόμβα» το πρωί της Τρίτης από τον Πάνο Καμμένο σχετικά με το Σκοπιανό καθώς όπως είπε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο Άμυνας η συμφωνία «δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού. Και αυτό γίνεται με δύο τρόπους είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ».

Όπως είπε, επίσης, «το σχέδιο της συμφωνίας δεν έχει καμία βαρύτητα και δέσμευση μέχρι την κύρωσή του από τη Βουλή. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις της συμφωνίας είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσουν τα Σκόπια».

Κατά τον Πάνο Καμμένο «ακόμα και αυτή η κύρωση που έγινε στα Σκόπια δεν είναι έγκυρη αφού δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου» αναφερόμενος στην αναπομπή της συμφωνίας που έκανε ο Γκεόργκι Ιβανόφ μετά την ψήφισή της από τη Βουλή της πΓΔΜ.

 

Επιστροφές και όχι… καταστροφές βλέπει στους ΑΝΕΛ ο τοπικός πρόεδρός τους Χρόνης Αγορίτσας! Ο ίδιος που πήγε στο  εθνικό συνέδριο του κόμματος που έγινε την περασμένη Κυριακή σ την Αθήνα, όχι μόνο δε διαπίστωση απουσίες στελεχών (πέραν των γνωστών) αλλά είδε και κάποια άλλα που ξεκίνησαν με τους ΑΝΕΛ, έφυγαν στην πορεία και ξαναγύρισαν τώρα!  Θεέ και Κύριε…

 

Ο κ. Αγορίτσας ετοιμάζεται να υποδεχθεί στα Τρίκαλα τον κ. Καμμένο, στις 13 Ιουλίου. οπότε θα διαπιστωθεί αν ισχύει αυτή η… αθρόα επιστροφή στελεχών και σε τοπικό επίπεδο. Ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, προκειμένου να παραστούν στην τελετή θεμελίωσης κατασκευής νέων εγκαταστάσεων (μαγειρείων) της Σχολής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης