Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Ο Αιβάζογλου «καθαρίζει» τις παλιές προσφυγές του Α.Ο.Τ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.05.2021 | 12:07 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το είχαμε γράψει και χθες ότι η διοίκηση του Α.Ο Τρίκαλα και ο πρόεδρος Ηλίας Αιβάζογλου, παρά το ότι βρέθηκε στη δυσμενή θέση να πρέπει να πληρώσει ο ίδιος δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τα οποία αφορούσαν προσφυγές προ 15ετίας που έγιναν από πρώην ποδοσφαιριστές του ιστορικού και όχι του σημερινού σωματείου και κατά άλλων διοικήσεων, όχι απλά δεν παράτησε το θέμα, αλλά με άμεσες κινήσεις φρόντισε ώστε να το δρομολογήσει όπως πρέπει.
Αμέσως ήρθε σε επαφή με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές που είχαν κάνει προσφυγή ζητώντας χρήματα από το 2006 και κατάφερε ώστε επτά από αυτούς να παραιτηθούν τελείως των απαιτήσεών τους.
Αντίθετα εμμένουν στις προσφυγές τους ο Ουάνγκα, που την έχει κερδίσει, αλλά και ο Μάκης Αγγελόπουλος που ζητάει το συνολικό ποσό των χρημάτων του.
Ουσιαστικά αυτοί οι δύο είναι και οι μοναδικοί πλέον που έχουν απαιτήσεις από τη σημερινή διοίκηση του Α.Ο Τρίκαλα, που πάει να καθαρίσει ένα πολύ σοβαρό θέμα που αποτελούσε βραχνά εδώ και 15 χρόνια για την ομάδα.
Τεράστια επιτυχία για τη διοίκηση Αιβάζογλου, που δικαιώνει όσους τη θεωρούν ως την πλέον επιτυχημένη της τελευταίας 20ετίας για τον Α.Ο Τρίκαλα.
‘Εχουν κάτι να πουν τώρα οι επικριτές του;
Παράλληλα δύο άνθρωποι συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να έρθει αυτή η σημαντική στιγμή για τον Α.Ο Τρίκαλα.
Ο Κώστας Καρακούσης, ιδιοκτήτης του Athletic Park και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Κωνσταντινίδης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης